Plan ahead, pack your office snack and be ready when your stomach inevitably starts grumbling.
In a nonstick pan put the egg white and cook on both sides. If you want, you can slightly lubricate the pan with olive oil. When the “pancake” egg white is ready, fill it with the cheese that you like, cherry tomatoes, lettuce and wrap a skewer. Of course you can replace or you can add more ingredients of your choice!!
Σνακ με ασπράδι αβγού
Όχι, αυτή τη φορά θα προετοιμαστείς για να αντιμετωπίσεις τη λιγούρα στη δουλειά!! Ετοίμασε το σνακ που σου προτείνω γιατί είναι απλό, πανεύκολο και χορταστικό!!
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζω το ασπράδι του αβγού να ψηθεί και από τις δύο πλευρές. Αν θέλω λαδώνω ελαφρώς το τηγάνι. Βγάζω την «πίτα» ασπραδιού και γεμίζω με κασέρι ή άλλο τυρί της αρεσκείας μου, ντοματίνια, μαρούλι και το τυλίγω σε σουβλάκι. Φυσικά και μπορείς να αντικαταστήσεις τη συγκεκριμένη γέμιση με άλλη της αρεσκείας σου!!
- 60 g. egg white
- 30 g. Cheese (I propose “kasseri”)
- Cherry tomatoes
- 1 lettuce leaf
- Pepper or paprika (optional)
In a nonstick pan put the egg white and cook on both sides. If you want, you can slightly lubricate the pan with olive oil. When the “pancake” egg white is ready, fill it with the cheese that you like, cherry tomatoes, lettuce and wrap a skewer. Of course you can replace or you can add more ingredients of your choice!!
Σνακ με ασπράδι αβγού
- 60 γρ. ασπράδι αβγού
- 30 γρ. κασέρι
- Ντοματίνια
- 1 φύλλο μαρούλι
- Πιπέρι ή πάπρικα (προαιρετικά)
Όχι, αυτή τη φορά θα προετοιμαστείς για να αντιμετωπίσεις τη λιγούρα στη δουλειά!! Ετοίμασε το σνακ που σου προτείνω γιατί είναι απλό, πανεύκολο και χορταστικό!!
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζω το ασπράδι του αβγού να ψηθεί και από τις δύο πλευρές. Αν θέλω λαδώνω ελαφρώς το τηγάνι. Βγάζω την «πίτα» ασπραδιού και γεμίζω με κασέρι ή άλλο τυρί της αρεσκείας μου, ντοματίνια, μαρούλι και το τυλίγω σε σουβλάκι. Φυσικά και μπορείς να αντικαταστήσεις τη συγκεκριμένη γέμιση με άλλη της αρεσκείας σου!!
No comments:
Post a Comment