- 500 gr beets cooked and cubed
- 500 gr greek yogurt 2%
- 3 cloves of garlic, melted
- 60 gr crushed walnuts
- 2 tbs olive oil
- 2 tbs vinegar
- Salt Pepper
Stir well all the ingredients in a bowl. Add salt and pepper. Leave the salad in the refrigerator covered with cling film for about 1 hour.
Enjoy it!
Beetroot is
rich in nutrients. It is a good source of iron, contains antioxidants and it is low in
calories. If you don΄t like it, maybe you can start reconsider.
ΠΑΤΖΑΡΟΣΑΛΑΤΑ
- 500 γρ. πατζάρια βρασμένα και κομμένα σε κυβάκια
- 500 γρ. γιαούρτι 2%
- 3 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
- 60 γρ. θρυμματισμένα καρύδια
- 2 κουτ. σουπ. ελαιόλαδο
- 2 κουτ. σουπ. ξύδι
- Αλάτι, πιπέρι
Ανακατεύεις καλά όλα τα υλικά σε ένα μπολ και αλατοπιπερώνεις. Αφήνεις τη σαλάτα στο ψυγείο σκεπασμένη με μεμβράνη για περίπου 1 ώρα.
Το παντζάρι είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά. Aποτελεί καλή πηγή σιδήρου, περιέχει αντιοξειδωτικά αλλά είναι και χαμηλό σε θερμίδες. Αν δεν σου αρέσει, μήπως να το ξανασκεφτείς;
No comments:
Post a Comment