Wednesday, January 25, 2017

Burger with gratin broccoli-Μπεργκερ με μπρόκολο ογκραντεν


Another recipe from our anonymous beloved friend Give it a try !!

Burger with gratin broccoli
  • Burger (see recipe)
  • Bread for burger
  • Cheese, cucumber, tomato, mustard, vinegary cucumber
cross a stick vertically in burger  and put  on top  1-2 mushrooms as to cover completely the stick

Side dish gratin broccoli
  • Wash and boil broccoli  for 6-7 minutes, add olive oil, 2 fresh cream, salt, nutmeg, oregano and pepper.
  • Dress up broccoli with cheese: Parmesan regato, gouda or even halloumi
  • Cook  for about half an hour at 180 ° C. Upon the crust you put a thin layer of cheese.



Aλλη μια συνταγή από την φίλη μας που θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία της. Δοκιμάστε τη !!

Μπέργκερ με μπρόκολο ογκραντέν
  • Μπιφτέκι (δες συνταγή)
  • Ψωμάκι για μπέργκερ
  • Τυρί, αγγουράκι, ντομάτα, μουστάρδα, ξυδάτο αγγούρι
Περνάς ένα ξυλάκι και στο επάνω μέρος βάζεις μανιταράκια 1-2 ώστε να καλυφθεί εντελώς το ξυλάκι

Μπρόκολο Ογκραντεν
  • Πλένεις και βράζεις (μπλανσάρεις) για 6-7 λεπτα το μπρόκολο, προσθέτεις ελαιόλαδο, 2 φρέσκιες κρέμες, αλάτι, μοσχοκάρυδο, ρίγανη και λίγο πιπέρι.
  • Τυριά που χρησιμοποιείς: παρμεζάνα, ρεγκάτο, γκούντα αλλά και χαλούμι ταιριάζει
  • Τοποθετείς στο φούρνο για περίπου μισή ώρα στους 180ο C. Επάνω στην κρούστα τοποθετείς ξανά μία λεπτή στρώση τυριού.

No comments:

Post a Comment