Sunday, May 8, 2016

Whole grain bread, katiki cheese and boiled egg - Ψωμί ολικής άλεσης, με κατίκι και αβγό βραστό


  • 1 slice whole grain bread
  • 1 tbs katiki cheese (soft white cheese with salty taste - Protected Designation of Origin –Domokos place)
  • 1 boiled egg, sliced
  • pepper

A combination of complex carbohydrates and protein. A smart choice for breakfast that favors saturation.

Whole grain bread is preffered because it contains more fiber.


  • 1 φέτα ψωμί ολικής άλεσης
  • 1 κουτ. σουπ. κατίκι
  • 1 αβγό βραστό κομμένο σε φέτες
  • πιπέρι
Συνδυασμός σύνθετων υδατανθράκων και πρωτεΐνης. Ένα έξυπνο πρωινό που ευνοεί τον κορεσμό.

Συστήνεται το ψωμί να είναι ολικής αλέσεως γιατί περιέχει περισσότερες φυτικές ίνες.

No comments:

Post a Comment