Wednesday, May 19, 2021

"Tsalafouti" cheese with multiseed breadsticks

 


Simple, easy and nutritious snack!

 Multiseed breadsticks 
source of fiber
 
 "Tsalafouti" cheese
produced in Central Greece
Soft cheese with creamy texture
made from sheep's milk the last summer months.
low in fat 
source of protein of high biological value (important for the growth and reconstruction of tissues)
calcium phosphorus






Τυρί τσαλαφούτι με πολύσπορα κριτσίνια

Απλό, εύκολο και θρεπτικό μικρογεύμα

Πολύσπορα Κριτσίνια 
 πηγή φυτικών ινών

Τσαλαφούτι
Στερεοελλαδίτικο μαλακό τυρί με κρεμώδη υφή
παράγεται από πρόβειο γάλα τους τελευταίους καλοκαιρινούς μήνες
είναι χαμηλό σε λιπαρά
πηγή πρωτείνης υψηλής βιολογικής αξίας (σημαντική για την ανάπτυξη και αποκατάσταση των ιστών)
ασβέστιο, φώσφορο.



No comments:

Post a Comment