![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhutYNPoMLu4wPQuz1ruLZuoD2TjgDggcXTNGiDAy6wSL3RunYZ0icew8pvrCljJfmlYWR6Cx9xh3lJmbLXvJXrxjJGFrq8zOrOiSmu-pzHsJDJgF4c_TjjO5TWrk2AtlI9wQUyE4uvJOT5/w640-h640/tost.jpg)
✔Wholegrain baguette
✔Traditional goat's milk cheese called “anevato” (soft cream cheese. The way of preparation gave the cheese΄s name. Because the mixture "rises" to the surfaces as cheese thickens.)
✔Tomato, sliced
✔Red pepper from Florina region, in strips
✔Green salad
✔Spring onion, chopped
✔Oregano
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhutYNPoMLu4wPQuz1ruLZuoD2TjgDggcXTNGiDAy6wSL3RunYZ0icew8pvrCljJfmlYWR6Cx9xh3lJmbLXvJXrxjJGFrq8zOrOiSmu-pzHsJDJgF4c_TjjO5TWrk2AtlI9wQUyE4uvJOT5/w640-h640/tost.jpg)
Εύκολο και θρεπτικό μικρογεύμα
✔Μπαγκέτα, ολικής άλεσης
✔Παραδοσιακό τυρί "ανεβατό" από κατσικίσιο γάλα (μαλακό αλοιφώδες τυρί. Ο τρόπος παρασκευής του του έδωσε και το όνομα. Γιατί το μείγμα "ανεβαίνει" στην επιφάνεια καθώς πήζει το τυρί.)
✔Ντομάτα, σε ροδέλες
✔Κόκκινη πιπεριά, σε λωρίδες
✔Πράσινη σαλάτα
✔Φρέσκο κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένο
✔Ρίγανη
No comments:
Post a Comment