Tuesday, August 31, 2021

Easy to make, nutritious snack




Wholegrain baguette
Traditional goat's milk cheese called “anevato” (soft cream cheese. The way of preparation gave the cheese΄s  name. Because the mixture "rises" to the surfaces as cheese thickens.)
Tomato, sliced
Red pepper from Florina region, in strips
Green salad
Spring onion, chopped
Oregano




Εύκολο και θρεπτικό μικρογεύμα

Μπαγκέτα, ολικής άλεσης
Παραδοσιακό τυρί "ανεβατό" από κατσικίσιο γάλα (μαλακό αλοιφώδες τυρί. Ο τρόπος παρασκευής του του έδωσε και το όνομα. Γιατί το μείγμα "ανεβαίνει" στην επιφάνεια καθώς πήζει το τυρί.)
Ντομάτα, σε ροδέλες
Κόκκινη πιπεριά, σε λωρίδες
Πράσινη σαλάτα
Φρέσκο κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένο
Ρίγανη


No comments:

Post a Comment