This weekend, your entire family will enjoy this treat. It is absolutely the sweet treat perfectly pair with your coffee!!!
🍥200 gr. self rising flour
🍥200 gr. low fat greek yogurt
🍥4 tbs olive oil
🍥1 egg
🍥130 gr. sugar
🍥200 gr. self rising flour
🍥200 gr. low fat greek yogurt
🍥4 tbs olive oil
🍥1 egg
🍥130 gr. sugar
🍥1 vanila capsule
🍥1 small grated apple
🍥Cinnamon powder
🍬In a bowl, whish together olive oil and sugar with the help of a blender.
🍬Add the egg, continue mixing and gradually add the greek yogurt, the flour and vanilla.
🍬Finally combine the grated apple and cinnamon powder and blend until mixture is homogeneous.
🍬Spoon evenly the mixture into the cupcake moulds.
🍬Bake at preheated oven at 150o C for about 40-45΄ or until toothpick inserted in centre comes out clean.
🍥1 small grated apple
🍥Cinnamon powder
🍬In a bowl, whish together olive oil and sugar with the help of a blender.
🍬Add the egg, continue mixing and gradually add the greek yogurt, the flour and vanilla.
🍬Finally combine the grated apple and cinnamon powder and blend until mixture is homogeneous.
🍬Spoon evenly the mixture into the cupcake moulds.
🍬Bake at preheated oven at 150o C for about 40-45΄ or until toothpick inserted in centre comes out clean.
Have a wonderful Weekend!!!
Πανεύκολα και πεντανόστιμα κεκάκια μήλο-κανέλα
Για να μην πείτε πως δεν σας σκέφτομαι το ΣΚ! Κεκάκι για την οικογένεια και ειδικά για την ώρα του καφέ!!!!
🍥200 γρ. φαρίνα
🍥200 γρ. γιαούρτι χαμηλών λιπαρών
🍥4 κουτ. σουπ. ελαιόλαδο
🍥1 αβγό
🍥130 γρ. ζάχαρη
🍥200 γρ. φαρίνα
🍥200 γρ. γιαούρτι χαμηλών λιπαρών
🍥4 κουτ. σουπ. ελαιόλαδο
🍥1 αβγό
🍥130 γρ. ζάχαρη
🍥1 κάψουλα βανίλιας
🍥1 μικρό μήλο τριμμένο
🍥Κανέλα
🍬Σε ένα μπολ ανακατεύεις το ελαιόλαδο με τη ζάχαρη με τη βοήθεια μπλέντερ.
🍬Προσθετεις το αβγό, συνεχίζεις το ανακάτεμα και προσθέτεις σταδιακά το γιαούρτι, το αλεύρι και τη βανίλια.
🍬Τέλος βάζεις το τριμμένο μήλο και την κανέλα και ανακατεύεις μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
🍬Mοιράζεις το μίγμα σε λαδωμένες θήκες.
🍬Ψήνεις σε προθερμασμένο φούρνο, στους 150ο C για περίπου 40-45΄ή το κλασικό με την οδοντογλυφίδα. Πίεσέ τη και αν βγει καθαρή είναι έτοιμο.
🍥1 μικρό μήλο τριμμένο
🍥Κανέλα
🍬Σε ένα μπολ ανακατεύεις το ελαιόλαδο με τη ζάχαρη με τη βοήθεια μπλέντερ.
🍬Προσθετεις το αβγό, συνεχίζεις το ανακάτεμα και προσθέτεις σταδιακά το γιαούρτι, το αλεύρι και τη βανίλια.
🍬Τέλος βάζεις το τριμμένο μήλο και την κανέλα και ανακατεύεις μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
🍬Mοιράζεις το μίγμα σε λαδωμένες θήκες.
🍬Ψήνεις σε προθερμασμένο φούρνο, στους 150ο C για περίπου 40-45΄ή το κλασικό με την οδοντογλυφίδα. Πίεσέ τη και αν βγει καθαρή είναι έτοιμο.
Καλό Σαββατοκύριακο!!!!!
No comments:
Post a Comment