Tuesday, April 13, 2021

Antioxidant Kiwi open toast breakfast




📍Whole-grain bread:  fiber source, helps satiety and maintain stable blood sugar levels.

📍Almond butter: "good" fats

📍Kiwi: antioxidant vitamin C.

📍Walnuts: vegetable source of protein, "good" fats

 


Πρωινό με αντιοξειδωτικό ακτινίδιο

📍Φρυγανισμένο ψωμάκι ολικής άλεσης: πηγή φυτικών ινών  βοηθά στον κορεσμό και στη διατήρηση σταθερών επιπέδων σακχάρου του αίματος.

📍Αμυγδαλοβούτυρο: «καλά» λιπαρά

📍Ακτινίδιο: αντιοξειδωτική βιταμίνη C

 📍Kαρύδια: φυτική πηγή πρωτείνης, «καλά» λιπαρά

No comments:

Post a Comment